O nama

Ketering Dukat I je tradicionalna ugostiteljska firma osnovana 2009. godine u kojoj se zanat pravljenja hrane gajio i razvijao kroz vreme.
Neprestano ulaganje u znanje zaposlenih, podizanje kvaliteta i jedinstveni jelovnici postali su kamen temeljac našeg današnjeg poslovanja.
Dostava obroka za zaposlene po vrlo pristupačnim cenama je primarni deo kojim se ketering Dukat bavi. U današnje vreme u kome nema mnogo prostora za odmor, cilj nadređenih je da zaposleni ne odlaze sa svojih radnih mesta kako bi kupovali obroke, ili ručavali na lokaciji izvan firme, a to je segment koji smo pažljivo razvijali kako bismo udovoljili obema stranama.

Pored snabdevanja zaposlenih kuvanim i suvim obrocima, radimo klasičan ketering i dečije rođendane. Možemo Vam ponuditi jelovnike specijalno namenjene IT firmama,radnicima u fabrikama,na građevini i svim drugim branšama.
U ponudi imamo kuvana jela, suve obroke, domaće specijalitete, roštilj,paste,pice,obrok salate, sendviče, kao I slatki program, a posebnu pažnju pridajemo inovacijama iz kuhinja širom sveta. Shodno tome, možemo da Vam ponudimo tematske dane koji obuhvataju latino-američku,azijsku, indijsku i evropsku kuhinju. Dostava hrane se vrši na svim opštinama na teritoriji Beograda, kao i okolnim mestima – Dobanovcima, Šimanovcima, Krnješevcima, Novoj i Staroj Pazovi, Inđiji, Pančevu, Rumi, Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu.
Ukoliko želite da organizujete poslovni ručak i koktel, ili da Vašim mališanima obezbedite nezaboravan rođendan, obratite nam se,a mi ćemo umeti da opravdamo Vaša očekivanja.  
Cilj nam je da svaki klijent koji nam ukaže poverenje bude prijatno iznenađen I zadovoljan, kako kvalitetom hrane, tako I odličnom uslugom
Svesni svoje uloge i odgovornosti u lancu hrane, očekivanja kupaca i naše želje da budemo u društvu najboljih, kao i obaveze prema društvenoj zajednici, radi osiguranja bezbednosti proizvoda u našoj firmi uveden je i sprovodi se sistem higijene i HACCP sistem.

Profesionalan pristup poslu, namirnice A kategorije, lepeza obroka koje možete da birate, školovani I iskusni kuvari, garant su da ketering Dukat može da ispoštuje sve Vaše želje.